ΚΟΘ: Pastorale, Μια Συναυλία για Όλη την Οικογένεια!

Έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια γιατί αυτή τη συναυλία δε θα τη χάναμε για κανένα λόγο!

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης επιστρέφει μπροστά στο κοινό της με την “Ποιμενική” του Μπετόβεν, σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια, στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, στις 20:30 (προσοχή, η ώρα προσέλευσης είναι 19:30)!

Ο Μπετόβεν απολάμβανε τους περιπάτους στο δάσος, τη συντροφιά της φύσης και η αγάπη του αυτή αποτυπώθηκε στην 6η Συμφωνία του, την επονομαζόμενη ‘Ποιμενική’ η οποία ολοκληρώθηκε το 1808. Το έργο θεωρείται ένα επίκαιρο σχόλιο στη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του και εξακολουθεί να τέρπει μικρούς και μεγάλους. Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα μας το παρουσιάσει στο ανοιχτό Θέατρο Κήπου, ευελπιστώντας να εμπνεύσει κυρίως τους μικρούς θεατές ώστε να συμμετέχουν.

Πρόγραμμα:
Ludwig van Beethoven (1770-1827): Συμφωνία αρ.6 σε φα μείζονα, έργο 68 («Ποιμενική»)

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 10 €
Παιδικό 5 €
Μειωμένο 5 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου:
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών

Υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου
www.tsso.gr

Πληροφορίες:
Εκδοτήριο Κ.Ο.Θ. Λεωφόρος Νίκης 73,
τηλ. 2310 236990  (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00)

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19.

Διεύθυνση Ορχήστρας:Διονύσης Παντής
Αφηγητής:Ιωάννα Γεωργαντά
Αφήγηση:Γιάννης Σαμψαλάκης
Κείμενο:Λίζα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγή:Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Συνεργασία:Δήμος Θεσσαλονίκης

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος