Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για Νέους: A sea of Words 2021.

Για μία ακόμη χρονιά το ΙΕΜed και το Ίδρυμα Anna Lindh διοργανώνουν το νεανικό λογοτεχνικό διαγωνισμό «A sea of Words». Η φετινή έκδοση έχει στόχο να προβάλει τη σημασία της αμοιβαίας γνώσης και ανταλλαγής ώστε να προχωρήσουμε προς τη δημιουργία μιας “ιθαγένειας” που να αγκαλιάζει ολόκληρο τον Ευρω-Μεσογειακό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι (18-30 ετών) μπορούν να υποβάλουν τα μικρά διηγήματά τους (έως 2500 λέξεις)  σε οποιαδήποτε από τις επίσημες γλώσσες των 43 χωρών του Ευρω-Μεσογειακού χώρου.

Οι συγγραφείς των 10 καλύτερων κειμένων θα προσκληθούν στη Βαρκελώνη στις 30 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Μεσογειακής Ημέρας, για να συμμετέχουν για 3 μέρες στην τελετή βράβευσης, σε δημιουργικά εργαστήρια και πολιτιστικές ανταλλαγές. Οι εργασίες τους επίσης θα δημοσιευτούν σε βιβλίο.

Υποβολή αιτήσεων έως 25 Ιουνίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://seaofwords.iemed.org/2021

και στην αντίστοιχη σελίδα στο φβ:

https://www.facebook.com/aseaofwords/

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος