ΙούλιΟΛΙΑ.

Τσεκάρω πότε ανέβηκε το τελευταίο άρθρο. Τον Ιούνιο.

Λογικό. Διακοπές θα σκεφτεί κανείς.

Έρμες διακοπές! Με γαστρεντερίτιδες και λοιμώξεις αναπνευστικού. 

Καλωσήλθατε στον μαγικά ανατρεπτικό κόσμο των παιδιών: ένας υπέροχος κόσμος στον οποίο πάει το πρόγραμμα που έχεις στήσει από τον Απρίλιο να πεθάνει.

Ζούμε πλέον όχι για το πρόγραμμα που φτιάχνουμε αλλά για το “τέλος καλό, όλα καλά”: σε αυτές τις τέσσερις λέξεις συνοψίζονται τα όνειρα του κάθε (μονο)γονέα.

Θέλω να βρω χρόνο και διάθεση να γράψω για την όλη εμπειρία, επισημαίνοντας ένα δυό πράγματα που δε γνώριζα και ίσως να μην τα γνωρίζετε κι εσείς και κυρίως που θα σώσουν τα παιδιά από τα χειρότερα.

Θέλω να ανεβάσω και μερικά αρθράκια για το τι γίνεται στα πέριξ– όσο ακόμα γίνεται κάτι γιατί θα έρθει ο Αύγουστος, ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ να μην έχει ειδήσεις για να διακόψουμε κι εμείς σαν άνθρωποι κάποια στιγμή ό,τι κάνουμε και να μπούμε σε ρύθμιση απραξίας και χαλαρότητας.

Καλές βουτιές, καλές δροσιές, καλούς δρόμους και καλούς εμβολιασμούς, ακριβώς για να γίνουν τα προηγούμενα.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος