ΕΕΤΑΑ – Βγήκε η Πρόσκληση για ΚΔΑΠ και Παιδικούς Σταθμούς.

Η πολυαναμενόμενη πρόσκληση που περιμένουν οι γονείς τέτοια εποχή ΒΓΗΚΕ και το σημαντικό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι το χρονοδιάγραμμα:

Χρονοδιάγραμμα: Υποβολή αιτήσεων – Αποτελεσμάτων
Φάσεις Υποβολής Αιτήσεων – Αποτελέσματα Ημερομηνίες
Υποβολή Αιτήσεων 19/7 –03/8/2021
Προσωρινοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 09/8/2021
Υποβολή Ενστάσεων 10 -12/8/2021
Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 13/8/2021

 

Η Δάφνη στο ΚΔΑΠ Ν της ΚΕΔΗΘ (και λίγο πόδι Αλέξανδρου!) το καλοκαίρι 2020

και μια συμβουλή, μετά από κάποια χρόνια συμμετοχής στο πρόγραμμα ως μητέρα και ως εργαζόμενη:

σταματήστε να αγχώνεστε και να τρέχετε στις δομές να σας κάνουν την αίτηση (πράγμα που κανονικά απαγορεύεται), λες και δεν ξέρετε να διαβάζετε.

Διαβάστε ΚΑΛΑ και προσεκτικά την πρόσκληση, μαζέψτε τα δικαιολογητικά σας, απευθυνθείτε στη δομή που σας ενδιαφέρει για διευκρινίσεις, καθίστε σπιτάκι σας, στον υπολογιστή σας και κάντε ανθρώπινα και προσεκτικά την αίτησή σας. Δε θέλει πτυχίο πυρηνικής φυσικής: μια αίτηση είναι.

Έλα και δεν είμαστε για πανικούς με αυτή τη ζέστη :)

Λοιπόν, εδώ το καλό το λινκ κι από κάτω ολογράφως, σε περίπτωση που κάτι “κολλάει”.

https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2021/16072021_prosklisis_enarmonisi_ada.pdf?fbclid=IwAR1VtigqdYssqtf4c1YfFHos6q6H4XKVRx9luH8-Yr0DiOdvVxXMAJi856w

Είμαι σίγουρη ότι θα θέλατε να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και να είχατε ένα… χάρτη, ας πούμε, που σας κατευθύνει στο τι δικαιολογητικά να συγκεντρώσετε. Σας προτείνω να προσέξετε που θα δώσετε την εμπιστοσύνη (και το παιδί) σας και να μελετήσετε την ενημέρωση που συνέταξε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης – με ΚΔΑΠ τυπικής ανάπτυξης, 1 ΚΔΑΠ ΜΕΑ, εκατοντάδες χαρούμενα παιδιά, δυνατούς ελεγκτικούς μηχανισμούς κι απίστευτα προσηλωμένους κι έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Τα βρίσκετε όλα ΕΔΩ!

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος