Οι Δρόμοι των Παραμυθιών ΣΗΜΕΡΑ 1/10/21 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού!

Μία βραδινή μουσική παράσταση αφήγησης μας περιμένει στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ Μέρες Παραμυθιών και του προγράμματος «Οι δρόμοι των Παραμυθιών» , το οποίο επιχορηγεί το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Παραμύθια από διάφορα μέρη του κόσμου, που συντροφεύουν τον άνθρωπο και τους πολιτισμούς από τη γέννηση τους θα αφηγηθεί η Ροδάνθη Δημητρέση ζωντανεύοντας τους δρόμους που ακολουθούν τα παραμύθια, τους δρόμους της καρδιάς.

Την αφήγηση πλαισιώνουν με τραγούδι και μουσική η Έλσα Μουρατίδου και Onur Senturk.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 10 ετών και ενήλικες.

Τη βραδιά διοργανώνουν: το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού & Αction Art , στο πλαίσιο του Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ Μέρες Παραμυθιών www.action-art.gr και του προγράμματος «Οι δρόμοι των Παραμυθιών» , το οποίο επιχορηγεί το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η είσοδος για τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Πληροφορίες

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη
Tηλ. 2313-306400

Email: mbp@culture.gr

«Οι Δρόμοι των Παραμυθιών» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00

Διάρκεια: 60΄
Ηλικίες : Eνήλικες & παιδιά 10+

Συνδιοργάνωση: Βυζαντινό  Μουσείο  & Αction Art  ,  στο πλαίσιο του Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ Μέρες Παραμυθιών www.action-art.gr  και του προγράμματος «Οι δρόμοι των Παραμυθιών» , το οποίο επιχορηγεί το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η είσοδος για τις παραστάσεις είναι Ελεύθερη  και  με  μάσκα .

Η προκράτηση θέσεων  είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας τη φόρμα https://forms.gle/p6onavkLvFSDYjNU7
ή στο τηλέφωνο: 2310 266857 καθημερινά 16:00- 20:00.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος