56 Δημήτρια “ΑΝΑΣΕΣ”- 1- 20 Οκτωβρίου 2021, Θεσσαλονίκη.

Η απόλυτη καλλιτεχνική διοργάνωση της χρονιάς κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, φέροντας για φέτος τον τίτλο ΑΝΑΣΕΣ, προσφέροντάς μας απαραίτητο οξυγόνο για τις επόμενες 20 ημέρες!

Το πρόγραμμα αγκαλιάζει τομείς καλλιτεχνικής δημιουργίας που είναι ζωτικής σημασίας, όπως εικαστικά, θέατρο, μουσική, χορός, φωτογραφία και κινηματογράφος και πληροφορίες για το καθένα μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

ενώ προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διοργάνωση, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε τον καλοσχεδιασμένο ιστότοπο των Δημητρίων ΕΔΩ

Ξεχωρίζουμε:

Γενικώς, βρίσκουμε το πρόγραμμα των φετινών Δημητρίων χορταστικό αλλά όχι φλύαρο και νιώθουμε μια κάποια ικανοποίηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης που μας το προσφέρει, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Διαβάστε το πρόγραμμα- Διαλέξτε εκδηλώσεις- κάντε εγκαίρως τις ηλεκτρονικές σας κρατήσεις- ζήστε την πόλη σας διαφορετικά- ταξιδέψτε νοητικά και πάρτε ΑΝΑΣΕΣ… άφοβα!

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος