Στέλιος Μασάλας: Ειδικές Κατασκευές για ΑΜΕΑ.

Η ζωή με έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες έχει τις απαιτήσεις της και τις δυσκολίες της. Κάποιες από αυτές μπορούν να ανακουφιστούν και να κάνουν τη ζωή του ατόμου και της οικογένειας πολύ πιο εύκολη και προκειμένου αυτό να πετύχει πρέπει να συνεργαστεί μια ομάδα ανθρώπων:

  • ο ίδιος ο ωφελούμενος και οι ανάγκες του, όπως ο ίδιος τις βιώνει,
  • ο θεράπων ιατρός και ο φυσιοθεραπευτής, οι οποίοι γνωρίζουν τις προδιαγραφές και τα απαραίτητα στοιχεία που θα διευκολύνουν το άτομο
  • οι οικογένεια που θα θέσει τα θέματα καθημερινότητας και διαβίωσης
  • ο βιομηχανικός σχεδιαστής, ο οποίος πρέπει στο σχέδιό του να ενσωματώσει όλα τα παραπάνω και να τα αποτυπώσει κατά τρόπο που θα είναι εξίσου λειτουργικός και όμορφος.

Η ομάδα δούλεψε κι ο Στέλιος Μασάλας έδωσε στην παραγωγή το κάθισμα που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σταθερό, σίγουρο, άρτια σχεδιασμένο και κατασκευασμένο το κάθισμα που βλέπετε απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους που έχουν ανάγκη υποστήριξης σε καθιστή θέση. Μεταφέρεται εύκολα και τα ρυθμιζόμενα μέρη και τα αξεσουάρ του- όπως το υποπόδιο- παρέχουν επιπλέον υποστήριξη.

Τα μαξιλαράκια αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης, ενώ η επένδυση γίνεται στοχευμένα με τεχνοδερμα (vegan leather) το οποίο είναι αδιάβροχο και βγαίνει σε πολλά χρώματα.

Επιβεβαιωμένα, ο ωφελούμενος βελτιώνει την ποιότητα της ζωής του, νιώθοντας πιο αυτόνομος και πιο άνετα, μιας και η κατασκευή έγινε με μετρήσεις που αφορούν αυτόν προσωπικά. Sur mesure, όπως έχει επικρατήσει να λέμε

Πέρα από την αισθητική, υπάρχει και η λειτουργικότητα, όπως υπάρχει το “πριν” και το “μετά”.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του “πριν” είναι η τιμή του καθίσματος: σε σχέση με ένα ανάλογο διαθέσιμο κάθισμα- το οποίο φυσικά και ΔΕΝ έχει φτιαχτεί στα μέτρα του ανθρώπου που θα το χρησιμοποιήσει- είναι κατά μερικές εκατοντάδες ευρώ χαμηλότερη.

Το απόλυτο πλεονέκτημα του “μετά”, είναι το after sales service ή με άλλα λόγια, η δυνατότητα που σου δίνει ο Στέλιος Μασάλας και η ομάδα του, να εξετάζουν ό,τι σας απασχολεί επί τόπου, με κατ’οίκον επίσκεψη, χωρίς να πρέπει να σηκώσετε το βάρος να το μετακινήσετε ή να το στείλετε πίσω στην εταιρία για να σας λύσει μια απορία ή να σας κάνει μια επιπλέον ρύθμιση.

Η εύκολη μεταφορά “λύνει χέρια” μιας και πολλοί γονείς επιλέγουν να το μεταφέρουν και να το αφήσουν στο σχολείο για να μπορεί το παιδί τους και εκεί να απολαμβάνει την άνεση που του αξίζει!

Για ερωτήσεις ή για διευκρινίσεις, απευθυνθείτε στο Στέλιο Μασάλα, τα στοιχεία του οποίου βρίσκετε ΕΔΩ. 

Τα πράγματα προχωρούν, οι επαγγελματίες μας δίνουν λύσεις, οπότε φροντίστε να είστε ενήμεροι για τις δυνατότες που έχετε και κάντε τη ζωή σας ένα κλικ καλύτερη!

<3

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος