ΧΑΝΘ: Δράση “Μετράμε Καλάθια”- Σάββατο 23/10/2021 στη Ν.Παραλία!

Χ.Α.Ν.Θ. και ΤΙΤΑΝ ξεκινούν το κοινό πρόγραμμα δράσεων για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Χ.Α.Ν.Θ.

Με την πρώτη δράση μας, «Μετράμε καλάθια», στοχεύουμε στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουμε με μουσικές μπάντες και διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

Ελάτε σε μια γιορτή εθελοντισμού και προσφοράς, ενημερωθείτε για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν, κάντε την εγγραφή σας στην Ομάδα των Εθελοντών και συμπληρώστε τη φωτογραφία σας στο παζλ των εθελοντών στο ειδικό photo booth!

 

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Πότε: Σάββατο 23 Οκτωβρίου 11:00-15:00

Πού: Παραλία Θεσσαλονίκης (στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου)

Facebook event: https://fb.me/e/LzUI25xI

#Metramepraxeis

 

Εγγραφείτε στην ομάδα εθελοντών εδώ!

 

 

Πληροφορίες: ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΜΗΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Χ.Α.Ν.Θ.

Email: socialaction@ymca.gr

Τηλέφωνο: 2316001000 (εσωτ. 841 & 842)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος