Η Χαρά του Χειμώνα- Plaisirs d’ Hiver ή Γιορτές στις Βρυξέλλες!

Για την εικοστή επέτειό του, το Winter Wonders ή Plaisirs d’Hiver  επιστρέφει με διπλάσια μαγεία και δημιουργικότητα για ντόπιους και επισκέπτες.

“Φέτος, δεν επικεντρωνόμαστε σε μια χώρα ή περιοχή”, αναφέρει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Μεγάλων Διοργανώσεων.

“Αντίθετα, πηγαίνουμε γεμάτοι ατμό μπροστά σαν… τρένα! Για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Σιδηροδρόμων και της Europalia Το Festival, Winter Wonders διοργανώνει μια σειρά από αποκλειστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες γύρω από τρένα και ταξίδια. Το θέμα επαναλαμβάνει τη σημασία της πρόσβασης και της χρήσης των σιδηροδρομικών υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη.”

Η επιλογή δείχνει επίσης τη φιλοδοξία της πόλης των Βρυξελλών να διοργανώνει εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά πρότυπα. Χωρίς να ξεχνάμε τον στόχο μας να αναπτύξουμε και πιο βιώσιμο τουρισμό.

Η πανδημία έχει πλήξει σκληρά πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του πολιτισμού, των εκδηλώσεων και φιλοξενία. Δυστυχώς, τα Winter Wonders δεν μπόρεσαν να συμβούν το 2020 και το 2021 η πόλη των Βρυξελλών είναι ενθουσιασμένη που επαναφέρει την αγαπημένη αυτή εκδήλωση.

Η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς υποστηρίζει τοπικές θέσεις εργασίας, τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία , χωρίς να ξεχνά κανείς τους καλλιτέχνες και τους τεχνικούς.

Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, αυτό το σημαντικό εθνικό και διεθνές event για την πόλη των Βρυξελλών διοργανώνει μια σειρά από δραστηριότητες, απαραίτητες για την ψυχική μας υγεία, η οποία έχει δοκιμαστεί τους τελευταίους μήνες. 

Δυστυχώς, όσο αυτές οι γραμμές γράφονται τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, οδήγησαν τους διοργανωτές στην ακύρωση πολλών από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις- η βασική ιδέα παραμένει όμως και για όλους εμάς που τη ζούμε από την ασφάλεια της οθόνης μας, μόνο απόλαυση μπορεί να δώσει!

Ευχές για οικουμενική ανάνηψη και υγεία και του χρόνου… μαζί κι από κοντά!

πηγή φωτό και περισσότερες πληροφορίες

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος