Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά: Τα πιο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΠΡΕΠΗ χριστουγεννιάτικα στολίδια :)

Πάει καιρός που δε γράφω σοβαρά άρθρα, editorials και τα σχετικά πιά εδώ.

Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω είναι λιγοστός και η πιο έντονη ανάγκη που έχω σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι να γελάσω.

Ιδιόρρυθμη ήμουν πάντα άρα δε νομίζω να απορήσετε που θα ξεκινήσω με την ευχή  Καλές Γιορτές με ατελείωτα γέλια και χαρές και θα περάσω μετά στην παρουσίαση του σημερινού θέματος που δεν είναι άλλο από τα πιο αστεία πράγματα που μου έδωσε το ίντερνετ, ενώ έψαχνα υλικό για να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο ρεπορτάζ για στολίδια!

 

Ας ξεκινήσουμε με εκείνους τους ανυπόφορους φίλους/συγγενείς που ποτέ δεν ξέρεις τι δώρο να τους πάρεις, οπότε αποφασίζεις αντί για δώρο να τους δώσεις μια προσβολή σε σχήμα στολιδιού. Γιατί όχι. Το βρίσκετε ΕΔΩ. 

Ό,τι θέλουμε θα κοιτάμε και δε θα μας πει μια μπάλα τι να κάνουμε -_-

 

Ελεεινό πιναπ με… στολίδι :/

 

Για πλεονέκτες.

 

Gender is a spectrum, ό,τι θέλουμε θα φοράμε κλπκλπ <3

Είπε το δέντρο.

 

Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί ο gingerbread απορεί πιο πολύ από εμάς…

 

Όχι το ζαχαρωτό, προφανώς.

 

Δεν είναι τόσο το στολίδι, όσο το ρομαντικό, αισθαντικό και βιντατζ φίλτρο.

Μας ταξίδεψε.

 

Μπροστά σε ό,τι έχουμε δει, αυτό είναι πλημμέλημα.

 

Και στην πρώτη θέση με διαφορά, ο Ρούντολφ, ο οποίος τόσα χρόνια είναι γνωστός για τη μύτη του και ήρθε, απ’ ότι πιστεύουν εκεί στο μακρινό Όρεγκον που κατασκευάζουν το παρακάτω στολίδι, η ώρα να δουν το φως της δημοσιότητας κι άλλα ανατομικά του στοιχεία.

 

 

 

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος