Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέων Ρεπόρτερ 2022.

Μιλάς γαλλικά και γράφεις γαλλικά; Σε ενδιαφέρει η δημοσιογραφία ή είσαι ρεπόρτερ; Συμμερίζεστε τη φιλοσοφία των Reporters d´Espoirs, σέβεστε τις αρχές της δημοσιογραφίας και ιδιαίτερα αυτές της δημοσιογραφίας λύσεων; Διαμένεις ή είσαι πολίτης μιας χώρας της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας); Είσαι μεταξύ 18 και 30 ετών;

Τότε, έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέων Ρεπόρτερ 2022.

Το  ιδρύθηκε από την  «REPORTERS D’ESPOIRS» με την υποστήριξη της  «FONDATION CRÉDIT MUTUEL».

Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το 2021 για να ενθαρρύνει τόσο την πρακτική της γαλλικής γλώσσας όσο και τη δημοσιογραφία λύσεων σε όλη την Ευρώπη. Το βραβείο συγκέντρωσε περισσότερους από 150 νέους υποψήφιους, προερχόμενους από 17 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Ενθαρρυμένοι από αυτή την επιτυχία, οι Reporters d’Espoirs λανσάρουν τη δεύτερη έκδοση του βραβείου.

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή έως τις 30 Μαρτίου 2022.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέων Ρεπόρτερ 2022 αποτελείται από:

3 βραβεία αφιερωμένα σε νέους από μη γαλλόφωνες ευρωπαϊκές χώρες:

Πρώτο βραβείο 3000€

Δεύτερο βραβείο 1500€

Τρίτο βραβείο 500€

καθώς και  3 βραβεία αφιερωμένα σε νέους από γαλλόφωνες ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Λουξεμβούργο):

Πρώτο βραβείο 3000€

Δεύτερο βραβείο 1500€

Τρίτο βραβείο 500€

Μπείτε σε ΑΥΤΟ το σύνδεσμο, και αποστείλετε πριν από τις 30 Μαρτίου 2022 στη διεύθυνση redaction@reportersdespoirs.org τα δικαιολογητικά που βρείτε σε ΑΥΤΟ το σύνδεσμο!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος