Jeunesse Musicales International: Αιτήσεις για Συμμετοχή Νέων Μουσικών.

Η  Ορχήστρα Παγκόσμιας Tζαζ JM είναι μία δράση που ξεκίνησε από την Jeunesses Musicales International δίνοντας την ευκαιρία σε νέους μουσικούς από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια και τέλος σε μια περιοδεία συναυλιών ως μέλη της Ορχήστρας Τζαζ JM.
Η συνάντηση θα γίνει το καλοκαίρι του 2022 στην Κροατία. Οι συναντήσεις ξεκινούν με πρόβες μίας εβδομάδας, ακολουθούμενες από μια περιοδεία συναυλιών/φεστιβάλ 7-10 ημερών.
Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε μουσικούς ηλικίας 18 έως 26 ετών που παίζουν: σαξόφωνο, τρομπόνι, τρομπέτα, κόρνο, τούμπα, κιθάρα, μπάσο, ντραμς, κρουστά και πιάνο.

Η δράση θα είναι υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Luis Bonilla (ΗΠΑ), ενός τρομπονίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή.

Γνωρίστε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή

Ο Αμερικανός τρομπονίστας και συνθέτης/ενορχηστρωτής Luis Bonilla θα επιστρέψει για την έκδοση του 2022, συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά του ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής. Ο Luis Bonilla είναι τρομπονίστας, συνθέτης, ενορχηστρωτής και εκπαιδευτικός από τις ΗΠΑ-Κόστα Ρίκα. Η επιτυχία του Bonilla ως sideman με σπουδαίους όπως οι McCoy Tyner, Dizzy Gillespie, Lester Bowie, Tom Harrell, Freddie Hubbard, Astrud Gilberto, Willie Colon και Toshiko Akiyoshi επιβεβαιώνει όχι μόνο την ικανότητα και την ποικιλία του ταλέντου της Bonilla, αλλά και για ένα ανήσυχο μυαλό με διάθεση διερεύνησης μερικών από τις πιο περίπλοκες και απαιτητικές μουσικές της εποχής μας. Ο Bonilla έχει διδάξει σε μερικές από τις πιο διάσημες μουσικές σχολές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και είναι ένας σεβαστός μουσικός σε περιοδεία με διεθνείς ποπ καλλιτέχνες όπως ο Tony Bennett, ο Alejandro Sanz, η Diana Ross, ο Marc Anthony, η La India, η Mary J. Blige και, επί του παρόντος, Ο Phil Collins στις περιοδείες του στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Κροατία 2022

Η συνεδρία του 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου στο μυστικιστικό χωριό Groznjan, στην Κροατία. Το Groznjan προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να κάνετε πρόβες, να τριγυρίσετε και να απολαύσετε τη μουσική ιστορία που ζει στις πέτρινες διαδρομές του παραδοσιακού αυτού χωριού. Η συνεδρία του JM Jazz World ξεκινά με μια εβδομάδα προβών, ακολουθούμενη από μια διεθνή περιοδεία συναυλιών/φεστιβάλ 7-10 ημερών.

Υποβολή Αίτησης

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, επισυνάπτοντας τα ακόλουθα έγγραφα:

– πλήρες βιογραφικό με πληροφορίες σχετικά με τη σχολή μουσικής, την ακαδημία και τη σχολή μουσικής και την εμπειρία που αποκτήθηκε ως μουσικός της τζαζ·

– γραπτή σύσταση από καθηγητή μουσικής ή παρόμοιο·

– μια υπογεγραμμένη δήλωση είτε από τους γονείς σας, τον εαυτό σας, το πανεπιστήμιο, το σχολείο ή ένα Εθνικό Μέλος ή Συνεργάτη Τμήμα του JMI, όπου θα δηλώνεται ότι θα καλυφθούν τα έξοδα ταξιδίου από και προς την περιοδεία.

– Σύνδεσμοι σε βίντεο με τουλάχιστον 2 διαφορετικά κομμάτια: ένα θέμα και έναν αυτοσχεδιασμό. Οι υποψήφιοι πρέπει να ακούγονται ξεκάθαρα και τα κομμάτια να περιλαμβάνουν ένα σημαντικό σόλο. 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Jeunesses Musicales International (JMI)

υπεύθυνος επικοινωνίας: τηλέφωνο: +32 2 513 97 74

email: mail@jmi.netwebsite: http://www.jmi.net

PROJECT PERIOD11/02/2022 – 31/03/2012/02/2022 – 31/03/2012/03/2020/02/2022 – 31/03/2012/03/2022 χώρες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 31/03/2022

Για περισσότερες πληροφορίες: https://programmes.eurodesk.eu/learning#64394

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος