ΚΠΙΣΝ: Jazz Chronicles – Kepler is Free!

Στρέφοντας το βλέμμα στην jazz ως «μουσική του τώρα» η σειρά συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει στον Φάρο και φιλοξενεί τον Νοέμβριο τους Kepler is Free

To ντεμπούτο τους με τίτλο Teegarden πριν από 2,5 χρόνια προκάλεσε το πιο ισχυρό word of mouth της πρώτης περιόδου της πανδημίας. Η δική τους νεωτερική jazz πρόταση πατούσε με το ένα πόδι στην ηλιόλουστη soul-jazz των 70s και με το άλλο στο εναλλακτικό hip hop (κυρίως) των 90s, έχοντας κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις από τη σύγχρονη πειραματική electronica.


Στα Jazz Chronicles στο ΚΠΙΣΝ θα δούμε πώς εξελίχθηκαν στον δεύτερο δίσκο τους που είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει. Όπως το τηλεσκόπιο του Kepler εκτοξεύθηκε από τη NASA για να ανακαλύψει πλανήτες στο μέγεθος της γης και μόλις εκπλήρωσε την αποστολή του αφέθηκε ελεύθερο στο διάστημα, μένει να δούμε τι επιφυλάσσουν και οι Kepler is Free τώρα που είναι ακόμα πιο ώριμοι κι ελεύθεροι να χαθούν στα ηχητικά μονοπάτια που επέλεξαν.

Κυριακή 06/11 | 21.00
ΦΑΡΟΣ

Εισιτήρια
Γενική είσοδος 12€, μειωμένο 8€

Σημεία προπώλησης:

  • Ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services
  • Τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)
  • Στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες 

Ανακαλύψτε τη μουσική των Kepler is Free στο Spotify.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος