Αρχαιολογικό Μουσείο: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία!

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στο Φουαγιέ του Μουσείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης και το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Στιγμές γαλήνης και ευδαιμονίας από τις μελωδικές φωνές που μας φέρνουν πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αφυπνίζουν τη μαγεία και τα  συναισθήματα αγάπης των ημερών.

Μια μικρή μα απόλυτα ευχάριστη διακοπή από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία από φωνές  απόλυτα εναρμονισμένες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της συναυλίας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα ΕΔΩ.

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος