ΚΘΒΕ: Χριστουγεννιάτικα Αισθητηριακά Εργαστήρια για Παιδιά (2-4 έτων)!

Έναν παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο κόσμο έχει ετοιμάσει το ΚΘΒΕ με τα αυτοτελή αισθητηριακά messy play εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 2-4 ετών, που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στους χώρους του Βασιλικού Θεάτρου.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.
Χιόνια, φυσικά υλικά, μικρές κατασκευές, χρώματα και γκλίτερ θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα ελεύθερο παιχνίδι εξερεύνησης, στην εξέλιξη της φαντασίας, σε πρώτα παιχνίδια ρόλων και στη χαρά της δημιουργίας παρέα με την/τον συνοδό/φροντιστή.

Χειμωνιάτικές μυρωδιές, χριστουγεννιάτικα χρώματα, λάμψεις μαγικές και ήχοι παραμυθένιοι έρχονται να πλημμυρίσουν τις αισθήσεις μας.
Θα ακούσουμε ιστορίες και θα εξερευνήσουμε τα μονοπάτια τους με όχημα αισθητηριακά ερεθίσματα, και με οδηγό τη χαρά της ανακάλυψης.

1ο Χριστουγεννιάτικο αισθητηριακό εργαστήρι
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30-18:30
Ηλικίες 2-4 ετών

Πολυαισθητηριακά/messy play:
Με αφορμή την αγαπημένη περιπέτεια των Τικ και Τέλα, «Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο”, δημιουργούμε κι μείς το δικό μας Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, τα δικά μας μοναδικά στολίδια και ετοιμαζόμαστε για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου..

Αφήγηση ιστορίας, μυρωδιές που γαργαλάνε, πανιά που χορεύουν και φύγαμε…
Απαραίτητη η παρουσία ενός συνοδού.
Διδάσκουσα: Μαίρη Ανδρέου

2ο Χριστουγεννιάτικο αισθητηριακό εργαστήρι
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30-18:30
Ηλικίες 2-4 ετών

Ο Ξυλαράκης έρχεται στην παρέα μας και μας μεταφέρει όλες τις μυρωδιές του χειμωνιάτικου δάσους. Ένα ταξίδι εξερεύνησης, μέσω της αφήγησης, από το φθινόπωρο στο χειμώνα… Πως παγώνουν τα κουκουνάρια, τα λουλούδια…

Τι αίσθηση έχουν τα Χριστούγεννα… κόκκινο, πράσινο, λευκό και καφέ τα χρώματα που κυριαρχούν στις γιορτές και αυτά που ντύνεται και η φύση…

Μέσα από αυτή την εμπειρία, η φαντασία θα μας οδηγήσει στην δημιουργία του δικού μας ήρωα, του δικού μας Ξυλαράκη!
Απαραίτητη η παρουσία ενός συνοδού.
Διδάσκουσα: Μαίρη Ανδρέου

3ο Χριστουγεννιάτικο αισθητηριακό εργαστήρι
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30-18:30
Ηλικίες 2-4 ετών

Ανακατέματα, μυρωδιές και πειράματα.. Ο χειμώνας και οι ζεστές μυρωδιές του, γλυκαίνουν τη καρδιά μας. Μήλο κανέλα και μπισκότο θα είναι τα υλικά που θα μας οδηγήσουν σε πειράματα και σε δημιουργίες!

Θα φτιάξουμε κήπους με χιόνι, μυρωδάτα δέντρα και χώμα από μπισκότο…
Απαραίτητη η παρουσία ενός συνοδού.
Διδάσκουσα: Μαίρη Ανδρέου

4ο Χριστουγεννιάτικο αισθητηριακό εργαστήρι
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 στις 17:30-18:30
Ηλικία: 2-4 ετών

Πιγκουίνος χάθηκε Πιγκουίνος βρέθηκε… Είστε έτοιμοι να κάνουμε μια βόλτα στον Βόρειο και Νότιο Πόλο; Να συναντήσουμε πιγκουίνους, πολικές αρκούδες και θαλάσσιους ελέφαντες;

Πάγος, χιόνι, glitter καμπανάκια και Τάρανδοι έρχονται στην παρέα μας και μας μαθαίνουν τα μυστικά τους…
Απαραίτητη η παρουσία ενός συνοδού.
Διδάσκουσα: Μαίρη Ανδρέου

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος