Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβολής SNF Nostos Conference 2024.

Στην παρακάτω ανακοίνωση προέβη ο ΔΣ του ΙΣΝ, Ανδρέας Κ. Δρακόπουλος, σχετικά με τη διοργάνωση του Συνεδρίου του ΙΣΝ Nostos για το έτος 2024:

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, μετά από μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία, την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή τριών νέων νοσοκομείων στην Ελλάδα (σχεδιασμένα από τον Renzo Piano), στο πλαίσιο της εν εξελίξει Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ), συνολικού ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Πιστεύουμε ολόψυχα ότι η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αποτελεί δικαίωμα για όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, και δεδομένου ότι είναι απαραίτητο να επικεντρώσουμε τόσο τους οικονομικούς όσο και τους ανθρώπινους πόρους μας στην ΔΠΥ, χρειάζεται να αναπροσαρμόσουμε τις προτεραιότητές μας και, αντίστοιχα, τον προγραμματισμό μας. Κατά συνέπεια, και με βαριά καρδιά, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη διοργάνωση του SNF Nostos Conference 2024, το οποίο προγραμματιζόταν να λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την εβδομάδα της 23ης Ιουνίου 2024. Το Συνέδριο θα επικεντρωνόταν στη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και τον δημόσιο διάλογο, ζητήματα που μας αφορούν όλους, ιδιαίτερα στο σημερινό έντονα πολωμένο περιβάλλον που όλοι μας ζούμε. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών του ΙΣΝ, να συνεργαζόμαστε με τους δωρεοδόχους μας συνολικά και ειδικά σε αυτόν τον τομέα, για να προωθήσουμε τη συμμετοχή στα κοινά και τον πολιτισμένο, γόνιμο διάλογο, σε όλους τους τομείς.

Μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια διοργάνωσης των ετήσιων συνεδρίων του SNF Nostos και την ενασχόληση στο πλαίσιο αυτό με πολύ σημαντικά ζητήματα, και μετά από ένα κατά γενική ομολογία επιτυχημένο SNF Nostos 2023 με κεντρικό θέμα την Ψυχική Υγεία, βλέπουμε αυτή την αναβολή ως ένα αναγκαίο διάλειμμα.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος