58α Δημήτρια: Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Το διεθνές ραντεβού δημιουργών ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στα 58α Δημήτρια,  με εμπνευστή και δημιουργό, για ακόμη μια χρονιά, τον Γιάννη Ζαχόπουλο.

Το TiSFF της Θεσσαλονίκης είναι ένας ξεχωριστός θεσμός για το ευρωπαϊκό φιλμικό στερέωμα.

Πρόκειται για διεθνές φεστιβάλ, που στόχο έχει την προώθηση πρωτοποριακών ιδεών και τάσεων, όπως αποτυπώνονται από νέους δημιουργούς, ενώ αναδεικνύει  θέματα που αφορούν στην κοινωνία, την πολιτική, τον έρωτα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διαπροσωπικές σχέσεις, πάντοτε με βαθιά αγάπη και σεβασμό στον καθημερινό άνθρωπο και φυσικά στις  κινηματογραφικές αξίες.

Το 2023 είναι η 17η χρονιά του!

Στη φετινή διοργάνωση οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαδικτυακά, στην πλατφόρμα e-dimitria.gr, τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των σκηνοθετών, αλλά και δια ζώσης, στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι, στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, όπου και θα προβάλλονται στην κάθε ημέρα, δύο ταινίες.

Το Tisff Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ ταινιών μικρού μήκους, θα προβάλλεται διαδικτυακά καθ΄όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου θα προβληθούν δια ζώσης, από δύο δίωρες προβολές, στην Αποθήκη Δ’ στο Λιμάνι.

Ώρες προβολών:

17.00-19.00
20.00-22.00

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ Δ:

Δύο προβολές την ημέρα: 7 €

Μια προβολή την ημέρα: 5 €

 

Το TiSFF (www.tisff.eu) δημιουργήθηκε το 2007 & διοργανώνεται από την THESS FEST, Αστική Πολιτιστική Μή-Κερδοσκοπική Εταιρία.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος