Τελλόγλειο Ίδρυμα: το #familytime επιστρέφει τον Νοέμβριο!

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τις εκθέσεις του Τελλογλείου Ιδρύματος…

Το μουσείο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα #familytime είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών (χωρισμένα σε δύο ομάδες) αλλά και τους συνοδούς τους, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις συναντήσεις.

Η κάθε συνάντηση διάρκειας ενενήντα λεπτών, περιλαμβάνει γνωριμία της ομάδας, μια σύντομη εισαγωγή στη θεματική της έκθεσης και μικρής διάρκειας εργαστήριο προσαρμοσμένο στη θεματική της έκθεσης την οποία εξερευνά.

Κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη και κάθε θεματική διαφέρει, καθώς οι συναντήσεις του #familytime πορεύονται παράλληλα με τις εκθέσεις που φιλοξενεί το Τελλόγλειο.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 16:00-17:30 «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Με λίγο γύψο και cd, τί μπορείς να φτιάξεις εσύ;»

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους ανακαλύπτουν και δημιουργούν στην έκθεση «Μιχάλης & Αγνή Κατζουράκη: Incontri – Συναντήσεις»

https://shorturl.at/pvBIL

Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 16:00-17:30 «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Τί μπορείς να κάνεις για να σώσεις το περιβάλλον;»

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους εξερευνούν και δημιουργούν στην έκθεση «Φύση: Κραυγές & Ψίθυροι ΙΙ»

https://shorturl.at/kHQRY

Και στις δυο ημερομηνίες θα δημιουργηθούν τμήματα χωρισμένα ανά ηλικιακή ομάδα (4-7 ετών και 8-12 ετών).

Κόστος συμμετοχής: 7,5 ευρώ/ γονέα, 7,5 ευρώ/ παιδί (Η δράση απαιτεί την παρουσία γονέα/κηδεμόνα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος)

Απαραίτητη η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου στους παραπάνω συνδέσμους.

Πληροφορίες: 2310991614 (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:00).

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος