Τελλόγλειο: Εργαστήριο Μουσικοθεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά!

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα ανακοινώνει το νέο μουσικοθεατρικό εργαστήριο για παιδιά από 7 έως 12 ετών! 

Στο εργαστήριο, υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου και μουσικοπαιδαγωγού Κατερίνας Μακρή, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού και της μουσικής, να απελευθερώσουν τα εκφραστικά τους μέσα, με μοναδικό όχημα την Τέχνη και τις ποικίλες εκφάνσεις της, να δουλέψουν ομαδικά και να ολοκληρώσουν συνεργατικά μία μικρή παράσταση στο τέλος των συναντήσεων. 

Αντλώντας έμπνευση από τις νέες εκθέσεις του Τελλογλείου για τη δημιουργία του σεναρίου τους (πληροφορίες στους συνδέσμους https://www.teloglion.gr/ektheseis/fake-for-real/ και https://www.teloglion.gr/ektheseis/i-kryfi-goiteia-tis-plastografias/), τα παιδιά θα γνωρίσουν ιστορίες πλαστογραφίας και απάτης, θα εξερευνήσουν τους λόγους πίσω από την αντιγραφή μεγάλων έργων τέχνης και θα γίνουν μικροί ντετέκτιβ, ανακαλύπτοντας στο τέλος όλους τους ενόχους. Παράλληλα, θα γνωρίσουν πόσοι άνθρωποι διαφορετικών επαγγελματικών ειδικοτήτων απαιτούνται για την υλοποίηση μιας θεατρικής παράστασης και θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στις ειδικότητες και τους ρόλους που θα προκύψουν.

Κόστος: 140 ευρώ για 10 δίωρα μαθήματα. Ισχύει έκπτωση -10% για εργαζομένους Α.Π.Θ., ανέργους, φίλους και αδέλφια.

Διάρκεια: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 – Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ώρες: 13:30-15:30

Θεατρική Παράσταση: 9 Ιουνίου 2024 (αναμένεται η ώρα)

 

Απαραίτητη η εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων μέσα από τη σελίδα του Τελλογλείου https://www.teloglion.gr/eshop/shop/ergastirio-mousikotheatrikou-paichnidiou-gia-paidia-7-os-12-eton/. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής διδάκτρων. 

Πληροφορίες: 2310991614 (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:00)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος