Γιορτινά Μανικιούρ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2014!

Οι γιορτές είναι μια ιδιαίτερη εποχή και γιατί να μην την απολαύσουμε τραβώντας την απόλαυση μέχρι… τα άκρα!

Και μιας και φτάσαμε στα άκρα, μια σύντομη έρευνα αναδεικνύει στα φετεινά αγαπημένα των γιορτών κλασσικά χρώματα, όπως κόκκινο, πράσινο, λευκό, χρυσό αλλά και τα λαδί, μπορντώ ή μπλέ στις μεταλλικές τους παραλλαγές. Στα σχέδια πάλι, μια γυναίκα καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε αυτοκόλλητα ή σε σχέδια, με τα πρώτα να είναι πιο αξιόπιστα σε ό,τι αφορά την απόδοση αλλά πιο “άψυχα” και λιγότερο πρωτότυπα. Στα σχήματα τώρα, αν και το αμυγδαλωτό ήταν η τελευταία καταχώρηση στον κατάλογο των trends στις γιορτές παίζουν όλα, ενώ το τελικό στάδιο, δηλαδή η διακόσμηση, αναδεικνύει πάλι τα στρασσάκια, τα γκλίτερ και γενικώς ό,τι γυαλίζει κι ας μην είναι χρυσός!

Είμαστε οπτικοί τύποι, όμως και κανένα παραδειγματάκι δε θα μας ερχόταν και άσχημα!

Κατηγορία Πρώτη:  Σχέδια για εμάς τις απλές θνητές που δε συνηθίζουμε να κάνουμε παραπανιστά πράγματα στα νύχια μας, αλλά που- ως γυναίκες κι εμείς- θέλουμε να μπούμε σε γιορτινή ατμόσφαιρα κάνοντας κάτι το διαφορετικό.

-κόκκινο/ ριγέ

resize– κόκκινο/ χρυσό

ob_36c7d9_essie-queen-of-hearts-2c-milani-gold– γαλλικό με ένα στολίδι

blogger-image-1476833043

– μονόχρωμα με ένα στολίδι (λειτουργεί εξαιρετικά κι αντίστροφα μιας και φέτος “παίζουν” οι μεταλλικές λάμψεις και στα νύχια)

66a281e987f040418629a59e972785cf

Κατηγορία Δεύτερη : Για κορίτσια που τολμάνε περισσότερα, αλλά δεν το τερματίζουν κιόλας!

– κόκκινο και λευκό και λίγο γκλίτερ και λίγο ζαχαρωτό μπαστουνάκι – τσάμπα τα χουμε τόσα νύχια;!

xmas mani 1

-κόκκινη βάση και λευκό (αυτοκόλλητο)winter-mani

– μπλέ μεταλλική βάση και μαύρο χρώμα (σχέδιο)

13-Sweater-Edit

– λαδί βάση με κόκκινο στραςς και λευκό αυτοκόλλητο.

Xmas 2012 mani Look by Bipa 1

– Λευκή βάση (αρκετά έντονη) και φιογκάκι πάνω σε ζαχαρωτό μπαστουνάκι. Μια μάλλον girly προσέγγιση.

Candycanes 01

– Λίγο πράσινο, λίγο λευκό, λίγο από ζακάρ, λίγο τάρανδος, λίγο νιφάδα- το κυκλώνουμε το θέμα, το κυκλώνουμε.

DSC03793

– Παρέλαση των πιο παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων χρωμάτων: κόκκινο, (γκλιτερο)πράσινο και χρυσό σε ριγέ βερσιόν.

550ed921dec30a94de4bed958c0659dd

– Το λευκό του χιονιού, το πράσινο του έλατου και το κόκκινο της αγάπης. Για νόμπελ μανικιούρ.

fde2801a35364be1a2a67d78124e4176

Κατηγορία Τρίτη: Γιορτές είναι και θα την κάνω την υπερβολή μου!

– Γιατί να στολίζεται (ναι με “αι”)  μόνο το δέντρο;

IMG_3560

– Γιατί να έχει μόνο το δέντρο λαμπάκια;

LED polish mini-mani in 'creme meringue' and my spin on Xmas tree lights Acrylic-Nails-Nail-Art-Xmas-Salon-Gel-Nails-Polish-LED-Polish-LED-Nails-Artificial-Nails-Xmas-nail-art-French-manicure-ped

– Γιατί το δέντρο να είναι μακρύτερο;

xmas mani long horrible

 

– Ο ουρανός κι  επειδή άστρα δε φαίνονται, όταν χιονίζει: χιόνι, χιονάνθρωπος και σε κοπέλες με πραγματικά χοντρο αντίχειρα κι εκχιονιστικό.

013

Κατηγορία Τέσσερα:  Ναι, okay, χριστουγεννιάτικο το θέμα, αλλά καλύτερα να μου πέσουν όοοολα τα νύχια παρά να με δουν με κάποιο από αυτά τα σχέδια.

– Αν δεν σου το ζωγράφισε η τρίχρονη κόρη σου, εκμεταλλεύσου τη νομοθεσία και μην πληρώνεις αν δεν πάρεις παραστατικό.

horrible xmas mani

– ωραία η ιδέα (λευκό σε μπορντώ) αλλά η εκτέλεση έγινε από απόσπασμα μάλλον (επίσης, καλύτερα να φωτογραφίζουμε τα νύχια μας όταν τα φτιάχνουμε κι όχι δυο εβδομάδες μετά)

xmas-mani-12-days

– γκλίτερ στα τιπς των νυχιών, καλή σκέψη. Χιονάνθρωπος με ειδικές δεξιότητες στον αντίχειρα, όχι και τόσο.

xmas-mani-frosty-the-snowman

– christmas store, λέει, μη βγάζετε τα μάτια σας. Τέλεια ιδέα αν αιμορραγείτε. Δε θα το καταλάβει άνθρωπος.

X'Mas '11 - A Christmas Story 03πηγή φωτό

Αν κάνετε ένα ιδιαίτερο μανικιούρ για γιορτές, στείλτε (καλέ!) καμία φωτό να δούμε εμείς και να δείξουμε και στις αναγνώστριές μας!

Καλή γιορτινή διάθεση!

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Pinterest