Πετραδάκι πετραδάκι vol.#2

Η εξέλιξη των ζωγραφισμένων βότσαλων συνεχίζεται με περισσότερες ιδέες. Οι σημερινές είναι ένα βήμα παρακάτω και απευθύνονται και στους λιγότερο αρχαρίους. Θυμηθείτε τις τρεις πρώτες εδώ.

 

Ιδέα τέταρτη : γραμματάκια

Alphabet Rocks copy
ακριβώς όπως τα αριθμάκια, έτσι γίνονται και τα γραμματάκια και το παιχνίδι είναι να μάθουν τα μπομπιράκια το όνομά τους ή λεξούλες, βάζοντας τα γραμματάκια στη σωστή σειρά.

πηγή

 

Ιδέα πέμπτη : φρούτα

e4dd6743b2d1bb33cd5f49511c5b2b80
Βάφουμε τις πέτρες με τρόπο που θυμίζουν εσωτερικά ή εξωτερικά με φρούτα. Το παιχνίδι είναι να απομνημονευθεί το φρούτο με την αντίστοιχη πετρούλα. BONUS: αν έχουμε ζωγραφίσει σε άλλη πέτρα το εξωτερικό του φρούτου και σε άλλη το εσωτερικό,σκοπός είναι να αντιστοιχισθούν σωστά οι πέτρες που απεικονίζουν το ίδιο φρούτο.

πηγή

 

Ιδέα έκτη : φτιάξε μια ιστορία

APETRES
οι πέτρες θα έχουν διάφορα σχεδιάκια πάνω όπως σπίτια, παιδάκια, δέντρα, λουλούδια κλπ και τα παιδιά θα τις βάζουν σε σειρά και θα δημιουργούν μια ιστορία.

πηγή

 

Ιδέα έβδομη: φτιάξε έναν άνθρωπο

4-diy-painted-rocks
Οι μισές πέτρες είναι ζωγραφισμένες με ρούχα και οι άλλες με πρόσωπα. Το παιχνίδι είναι να μπει ένα πρόσωπο πάνω από ένα σώμα/ρούχο.

πηγή

 

 

Καλό μήνα!

Γεωργία

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Georgia Dagli

Η Γεωργία ζει κοντά στην Ορεστιάδα. Αγγίζει τα όρια του nerd και εξακολουθεί να ασχολείται με ένα σωρό πράματα εκτός από αυτά που πρέπει. Της αρέσουν οι κατασκευές και έχει αδυναμία στον άντρα της και το Ζήκο, το πεντάχρονο ημιλαμπραντόρ.

Σχολίασε πρώτος