Ένας μουσικός προτείνει: Ella Fitzgerald- What Are You Doing New Year’s Eve?

Τον Ηλία Βαφειάδη τον ξέρουμε και τον αγαπάμε, τον ίδιο και τη μουσική του!

Αν εσείς όχι, ΕΝΩ είστε λάτρεις της καλής (και ορχηστρικής) μουσικής, προτείνω να μη χάσετε καθόλου χρόνο και να μπείτε στο εξαιρετικό site που φέρει το όνομά του:  iliasvafeiadis.com 

Θα βρείτε κομμάτια που λατρεύουμε όπως το december, το escape και το hope, ανάμεσα σε άλλα διαμαντάκια.

Καθώς πλησιάζουν μέρες γιορτινές και εκεί έξω υπάρχουν αυτιά με πολύ πιο πλούσιες ακροάσεις από τα δικά μου, ζήτησα από τον Ηλία να μας προτείνει ένα track ασορτί με την περίοδο αυτή και να  ζεστάνει τα αυτιά μας τις γιορτινές αυτές μέρες, για να μην πω για να θέσει και την πιο επίκαιρη από όλες τις ερωτήσεις που πρόκειται να ακουστούν!

So, what are YOU doing on New Year’s Eve?

https://www.youtube.com/watch?v=UFdfzNMV52Q&feature=youtu.be

 

<3

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος