Μαλλιά, παρακαλώ;

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς για να σου γράψω γράμμα.

Αν το πάμε έτσι όμως, είναι νωρίς και για να ξέρω να γράφω και για να ξέρω ότι υπάρχεις, επομένως, άστο Άγιε Βασίλη. Μην το ψάχνεις και άκουσέ με προσεκτικά.

Στη φωτογραφία που σου επισυνάπτω είμαι με τη μαμά μου. Από πίσω μας, είναι το μπόξερ και μπροστά η Πόκα. Παρατηρείς κάτι που έχουν και οι τρεις;

Όχι;!;

Μ Α Λ Λ Ι Α.

Όλοι εκτός απο μένα έχουν μαλλιά και η αλήθεια είναι πως μέσα στο καλοκαίρι τους έβλεπα να ταλαιπωρούνται μόνο.

Τώρα όμως ο καιρός έχει αλλάξει, κάνει περισσότερο κρύο κι ένα κάποιο τρίχωμα νομίζω θα μου ήταν κι εμένα χρήσιμο. Θα προτιμούσα να πάρω από τον μπαμπά μου ο οποίος είχε τη γονιδιακή ευγένεια να μου χαρίσει το χρώμα των μαλλιών του. Ωστόσο, αν κρίνεις ότι ζητάω πολλά, θα βολευτώ και με τα μαλλιά της μαμάς μου, η οποία τόσα  που έχει καλό θα ήταν να σου γράψει κι εκείνη ένα γράμμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σε παρακαλέσω αγαπητέ μου Άγιε, να μην το πολυκαθυστερήσεις.

Αύριο, ας πούμε, αν γίνεται να ξυπνήσω με μαλλια.

Φεύγουμε ταξίδι βλέπεις και νομίζω ότι θα μου είναι εξαιρετικά απαραίτητα.

Σου στέλνω την καληνύχτα μου, ένα φιλί και μια παλιά μου πιπίλα κι εσύ αύριο, όπως είπαμε, έτσι?

Με αγάπη,

Δάφνη

https://momfatale.gr/ olia panagiotopoulou and Daphne

Καλό σας βράδυ,

Καλό μας ταξίδι.

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

2 Σχόλια

  • Maria M.
    Απάντηση Οκτωβρίου 25, 2013

    Maria M.

    Δάφνη καλό μου κορίτσι,
    οι καιροί είναι δύσκολοι και μινιμάλ – τα μαλλιά έχουν έξοδα, δες τη θεία Μαρία στην Κύπρο τι λεφτά δίνει στα σαμπουάν και στα κομμωτήρια.
    γι αυτό να πεις στον Άη Βασίλη να σου στείλει ένα ωραίο σκουφάκι North Face.

    • Olia
      Απάντηση Οκτωβρίου 25, 2013

      Olia

      hahahahaaaahhhaaaaaa Αγαπημένη θεία Μαρία στην Κύπρο, άσε το σκουφάκι και πιασε το Virgin Bloody Mary και κάνε απόβαση στη Σαμοθράκη λέει η μαμά!

Απάντηση