Η Όλια κι η μαμά.

Ρε παιδιά θα την σκοτώσω!

Ακούς εκεί το σκατό!

Τόσα μου έχει κάνει!

Τι κινητά μου έχει πνίξει, τι κορνίζες μου έχει σπάσει, έχει ξεπατώσει πλήκτρα από ότι υπήρχε, έχει ξηλώσει κουμπιά, σκίσει έγγραφα, χάσει ταυτότητες και προκαλέσει τον πανικό και τον τρόμο με όσους τρόπους ένας άνθρωπος 21 μηνών θα μπορούσε.

Αλλά να αρχίσει να με φωνάζει Όλια, ε, αυτό, δεν της το συγχωρώ!

Και επειδή με έπιασε το ραντάρ της τις πρώτες φορές ότι ενοχλήθηκα – κι επειδή πλησιάζει τα «δύσκολα δύο»- φυσικά και το έχει κάνει σκοινί-κορδόνι.

Ας της εξηγήσει κάποιος που με ήξερε κι απ’ τα πριν, λοιπόν, πως έχει το πράγμα!

Η Όλια δε μαγειρεύει, δεν ασχολείται καν με την κουζίνα, κάνει 3 ώρες γυμναστική την ημέρα, δουλεύει άλλες 8 -10, καπνίζει, πίνει, ξενυχτάει και τρέχει με ψηλοτάκουνα.

olia panagiotopoulou is momfatale

Η Όλια δεν ακούει μωρά να κλαίνε όταν κοιμάται, ούτε νοιάζεται για τον αν έχουν φάει. Δεν ξέρει τι θα πει πάνα και ούτε την απασχόλησε ποτέ που θα βρει το χρόνο να διαβάσει το βιβλίο της.

olia panagiotopoulou and daphne

Η μαμά πάλι δεν πίνει, δεν καπνίζει, μαγειρεύει καθημερινά, δουλεύει όσο χρειάζεται για να βοηθάει οικονομικά την οικογένεια κι από κει κι έπειτα διαθέτει όλο της τον προσωπικό χρόνο στο μεγάλωμα της Δάφνης. Αλλάζει πάνες σας επαγγελματίας και τινάζεται στον ύπνο της αν η Δάφνη βαριαναστενάξει. Χρόνο για τον εαυτό της έχει ελάχιστο, αλλά όταν κοιτάει το παιδί της δακρύζει και σκέφτεται «χαλάλι» και την επόμενη μέρα κάνει πάλι ακριβώς το ίδιο.

Κατάλαβες κοριτσάκι μου; Για σένα δε θα είμαι ποτέ η Όλια.

Αλλά θα είμαι πάντα η μαμά και πίστεψέ με, είναι το καλύτερό μου.

Το ίδιο ισχύει και για το μπαμπά.

ολια παναγιωτοπουλου

Κοίτα μας εδώ μόνους

olia panagiotopoulou

ολια παναγιωτοπούλου

κι εδώ μαζί σου!

Μα-μά και Μπαααα-μπάς!

Τέλος!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

2 Σχόλια

Απάντηση