Το Πρώτο Μας Ματς

Έρχεται κατά κανόνα νωρίς στη ζωή ενός αγοριού η στιγμή που ο μπαμπάς του θα το πάρει από το χεράκι και θα το πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το πρώτο τους ματς.

Εμάς πάλι, που μας αρέσει να ανατρέπουμε στερεότυπα, η στιγμή που η μαμά οδήγησε τη Δάφνη για πρώτη φορά στο γήπεδο ήρθε την Κυριακή και καθότι έριχνε τουλούμια, το πρώτο μας ματς ήταν μπάσκετ.

Η αλήθεια είναι ότι, ξέροντας το παιδί μου, περίμενα να υπάρξει κάποιος ενθουσιασμός. Άλλωστε μια από τις πρώτες λέξεις της Δάφνης ήταν “ball’.

momfatale .gr μωρό γήπεδο

Θεωρούσα, λοιπόν, πιθανό να τις αρέσουν οι παίκτες που τρέχουν πάνω – κάτω, η μπάλα που γρήγορα αλλάζει χέρια, ο ενθουσιασμός της κερκίδας, οι φωνές και η πολύ δυνατή μουσική.

Όλα αυτά τα περίμενα.

Τη Δάφνη, όμως, να είναι κολλημένη στα κάγκελα,

να ελίσσεται όταν κάποιος θεατής περνάει από μπροστά της για να μη χάσει φάση,

momfatale .gr μωρό γήπεδο

να φωνάζει “πάμι- πάμι” (πάμε- πάμε) στους παίκτες (μόλις ξεκίνησε να το λέει και άκουσε τον προπονητή να το ουρλιάζει),

momfatale .gr μωρό γήπεδο

ή να πανηγυρίζει για το σκοράρισμα…

momfatale .gr μωρό γήπεδο

όχι, αυτά ομολογώ δεν τα περίμενα.

Και ποιός ξέρει πόσα ακόμη… ποιός ξέρει!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

1 Σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ Τ.
    Απάντηση Νοεμβρίου 30, 2013

    ΜΑΡΙΑ Τ.

    Εξαιρετική φωτογράφιση! Για την ποιότητα των φωτογραφιών δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γιατί ξέρω λίγα για την Τέχνη της φωτογραφίας αλλά οι «στιγμές» καταπληκτικές.

Απάντηση