WE <3 WE! (έχει πατίνια, αναρρίχηση, τραμπολίνο, τσίρκο, κι ότι άλλο θέλεις για το παιδί σου ένα ωραίο απόγευμα!)

Πριν τρεις μέρες.

Σοκ.

“Εγώ πού ζω;!”, ήταν η πρώτη σκέψη. “Θέλω να ζήσω ΕΔΩ- ακριβώς εδώ και για ΠΑΝΤΑ”, η δεύτερη- αλλά ας το πιάσω από την αρχή.

Πριν τρεις μέρες ένιωσα ότι πολύ τα ίδια και τα ίδια κάνω με τα παιδιά μου κι είπα να κάτσω στο ίντερνετ να διερευνήσω τι άλλο υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που δεν περίμενα να βρω είναι το WE! Θα μου πείτε, δεν το ήξερες; Ναι, ως χώρο το γνωρίζω. Και είχα και μια ιδέα για κάποιες δραστηριότητες: ΛΑΘΟΣ ιδέα, ΜΙΣΗ ιδέα!

Ας πούμε έχει τοίχο αναρρίχησης. Νόμιζα ότι απευθυνόταν σε μεγάλα παιδιά ενώ μια χαρά έπαιξε και το δικό μου το τετράχρονο. Δείτε εδώ τη λινκάρα με τις τιμές κι όλα τα σχετικά!

Πριν μπω στο θέμα πατίνια, να σας πω ότι στο WE, συνήθως τις Κυριακές διοργανώνονται απίστευτα διασκεδαστικές ημερίδες, όπως αυτή,  που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και δίνουν λύση στα βροχερά απογεύματα ή στην ανάγκη μας για κάτι διαφορετικό.

Επίσης έχει ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΙΑ και έναν απίστευτο δάσκαλο που κάνει το πιτσιρίκι σου να πετάει (edit- φεβρουάριος 2018: ο απίστευτος δάσκαλός μας, Γιώργος Δασκαλόπουλος, τον οποίο βλέπετε στις φωτό ΔΕΝ είναι πλέον στο WE. Τον βρίσκετε όμως στο 6972800030, στο φβ) πάνω στις ρόδες του! Περιττό να σας πω ότι με την πώρωση που έχω από 6 χρονών για τα πατίνια, αποφάσισα να ζήσω κι εκεί για πάντα, όπως σας έλεγα στην αρχή. Ειδικά για το θέμα πατίνια, η ιστοσελίδα τους γράφει:  ” Στο WE μπορείτε να νιώσετε το ρυθμό, την κίνηση και την ελευθερία του inline skating.¨

i_heart_love_roller_skating_laptop_skins

Ο χώρος παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης σε όσους διαθέτουν τον δικό τους εξοπλισμό, καθώς και της ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού σε όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. (δέκα ευρώ στοιχίζει η ενοικίαση κι ο εξοπλισμός τους είναι σε άριστη κατάσταση. )

we πατίνια inline skating , μαθηματα για παιδια

Παράλληλα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00, διεξάγονται οργανωμένα μαθήματα για παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους με απόλυτη ασφάλεια” και κάπου εδώ θα προσθέσω και λίγα λέει και με πολύ μετριοφροσύνη. Ο δάσκαλος, Γιώργος Δασκαλόπουλος, είναι όχι απλά ταλαντούχος σε αυτό που κάνει, όχι απλά εντυπωσιακός ο ίδιος στις πατινο-δεξιότητές του, αλλά εξαιρετικός στο να σε βοηθήσει σε ό,τι θέλεις.

we θεσσαλονίκη πολυχώρος πατίνια μαθήματα παιδιά

 

Ενδιαφέρθηκα να αγοράσω πατίνια και το έψαξα λιγάκι ηλεκτρονικά. Εντόπισα την πολύ ενημερωμένη σελίδα rollerlovers.com τηλεφώνησα στο κινητό που δίνει, (κράτησα ενδεχομένως κι ένα τέταρτο τον άνθρωπο  στο τηλέφωνο… ) μέχρι που βρήκαμε το τέλειο για εμάς ζευγάρι και το περιμένουμε οσονούπω- πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

we thessaloniki rollerblades inline skating

 

Σήμερα, η Δάφνη περιμένει με ενθουσιασμό το πρώτο μάθημα μαζί του, έτσι ώστε να αυτονομηθεί μια ώρα αρχύτερα και να απολαύσει κι η μαμά λίγο την πίστα!

ολια παναγιωτοπούλου πατίνια we(η μαμά θα μείνει πίσω??? χαζέψατε???)

Ανανεώνω το άρθρο αύριο, συμπληρώνοντας το με τη σημερινή εμπειρία!

UPDATE- το πρώτο μάθημα πήγε ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ! Η Δάφνη δήλωσε ότι “τον αγαπάει” (το δάσκαλό της) και γενικώς δεν είμαστε τόσο άπλα με τα συναισθήματα και τους άντρες και το βασικό; Τσουλήσαμε!!! Έμαθε να πέφτει και να σηκώνεται με ασφάλεια, να τοποθετεί σωστά τα πόδια της και γενικότερα ήταν το καλύτερο δυνατό πρώτο μάθημα. Κατοχυρώθηκε, λοιπόν: κάθε βδομάδα, μαθηματάκι πατινιών στο WE και τις υπόλοιπες μέρες εκεί για εξάσκηση ΔΩΡΕΑΝ, τώρα που έχουμε και τον εξοπλισμό μας!

 

 

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος